ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Αμοργό
amorgos rooms, rooms amorgos
φωτογραφίες από την Αμοργό rooms amorgos,amorgos rooms Πληροφορίες για την Αμοργό rooms,rooms amorgos κρατήσεις δωματίων στην Αμοργό amorgos,amorgos rooms Δεσμοί με το amorgosrooms.com

flags

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαρούσα
ενοικιαζόμενα δωμάτια αμοργός

Το amorgosrooms.com είναι η επίσημη παρουσίαση των ενοικιαζομένων δωματίων στην Αμοργό Μαρούσα, που προσφέρει υπηρεσίες διαμονής από το 1987 και βρίσκεται στα Κατάπολα της Αμοργού , περίπου 50 μ. από την θάλασσα.

Κοντά στα δωμάτια θα βρείτε παραδοσιακές ταβέρνες, καταστήματα ψιλικών και την στάση του λεωφορείου, όπου θα ξεκινάει η καθημερινή σας εξερεύνηση για τα χωριά και τις παραλίες της Αμοργού.

Όλα τα δωμάτια στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαρούσα παρέχουν κλιματιστικό, τηλεόραση, ψυγείο, μπαλκόνι, ντούς, κουζινάκι, καθημερινή υπηρεσία καθαριότητας και παραδοσιακή κυκλαδίτικη διακόσμηση ενώ υπάρχει και χώρος στάθμευσης οχημάτων για τους επισκέπτες μας.

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαρούσα είναι ιδανικά για ανθρώπους που θέλουν να εξερευνήσουν το πανέμορφο νησί της Αμοργού και χρειάζονται ένα μέρος για την διαμονή τους, που να βρίσκεται κοντά στο λιμάνι και την στάση του λεωφορείου, αλλά να είναι ταυτόχρονα και ένας ήσυχος παράδεισος χαλάρωσης και ηρεμίας.

Αν επιθυμείτε και εσείς να κάνετε κράτηση ενός δωματίου, επισκεφθείτε την υποσελίδα επικοινωνία για να συμπληρώσετε την φόρμα κρατήσεων. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά.

Κος. Σοφοκλής Πρέκας,
Ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαρούσα - Αμοργός

 
αμοργός δωμάτια, διαμονή
maroussa rooms, facilities amorgos rooms
 
Αμοργός, ενοικιαζόμενα δωμάτια, δωμάτια Μαρούσα
  • Εκκλησία του Αγ. Γεωργίου
  • Πύργο του Γάρβα
  • Μοναστήρι της Παναγίας Χοζοβιώτισσας
greece amorgos, rooms amorgos
 
amorgos rooms, greece rooms amorgos