ενοικιαζόμενα δωμάτια στην Αμοργό
amorgos rooms, rooms amorgos
φωτογραφίες από την Αμοργό rooms amorgos,amorgos rooms Πληροφορίες για την Αμοργό rooms,rooms amorgos κρατήσεις δωματίων στην Αμοργό amorgos,amorgos rooms Δεσμοί με το amorgosrooms.com

flags

Ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαρούσα
πληροφορίες αμοργού

Η Αμοργός είναι ένα ελκυστικό νησί με σπάνια φυσική ομορφιά και 2 πανέμορφα και ασφαλή λιμάνια, τα Κατάπολα και την Αιγιάλη.

Το λιμάνι της Αιγιάλης έχει μεγάλη τουριστική κίνηση, διατηρώντας τα μοναδικά χαρακτηριστικά των παραδοσιακών ελληνικών λιμανιών για ψάρεμα. Η Αιγιάλη είναι διάσημη για τα ξεχωριστά τοπία και την σπάνια ομορφιά των χρυσών παραλιών, καθώς και για τα αρχαία μνημέια και τις όμορφες εκκλησίες της.

Τα Κατάπολα είναι το κεντρικό λιμάνι της Αμοργού και βρίσκεται περίπου 5 χλμ. από την Χώρα. Προσφέρει όμορφες παραλίες και μερικά νυχτερινά μαγαζιά για τις εξόδους σας. Αυτό που θα τραβήξει την προσοχή σας είναι η Ακρόπολη στην κορυφή του λόφου Μουδουλια, που προσφέρει πανοραμική θέα πρός το λιμάνι και το Αιγαίο πέλαγος. Πολύ σημαντικό θα ήταν να επισκεφθείτε το υδραγωγείο και την παναγία την καταπολιανή, καθώς και τα ερείπια του Πυθείου Απόλλωνα.

Χρήσιμα τηλέφωνα

Αστυνομία: +30 22850 71210
Αστυνομία Αιγιάλη : +30 22850 73320
Λιμενικό στα Κατάπολα : +30 22850 71259
Δήμος Αμοργού : +30 22850 74035
Ιατρικό κέντρο : +30 22850 71207

Κος Σοφοκλής Πρέκας ,
Ενοικιαζόμενα δωμάτια Μαρούσα - Αμοργός

πληροφορίες για την Αμοργό  
αμοργός πληροφορίες

 

αμοργός
χάρτης της Αμοργου
αμοργός χάρτης  
χάρτης
Αμοργός, ενοικιαζόμενα δωμάτια, δωμάτια Μαρούσα
  • Εκκλησία του Αγ. Γεωργίου
  • Πύργο του Γάρβα
  • Μοναστήρι της Παναγίας Χοζοβιώτισσας
greece amorgos, rooms amorgos
 
amorgos rooms, greece rooms amorgos